IMPRUMUTUL TAU RAPID

vineri, 22 iunie 2012

TEHNICI PRIVIND DIZOLVAREA BLOCAJELOR

Plasati mana dreapta pe Manipura acum( Chakra plexului solar), – urmarind sa experimentati acest centru energetic ca fiind un soare ce emite din centrul fiintei voastre o lumina galben aurie in toate directiile. Simtiti cu adevarat ca acesta este centrul vostru de putere, comparându-l cu energia razelor soarelui, care sunt puternice şi transformatoare.
Cereti acum îngerilor sa va ajute la curatarea si vindecarea acestei chakre puternice. Simtiti cum Ingerii va curata manipura chakra cu o energie galben aurie. Utilizati intentiile dumneavoastră pentru a va elibera aceasta chakra de teama: - frica de necunoscut, teama de viitor, teama de a nu fi iubiti exact asa cum sunteti, teama de dezaprobare, frica de a patrunde în fiinta ta si de a fi văzut asa cum esti 
cu adevărat.
Spuneti cu voce tare: ,,ma eliberez de toate fricile care ma inlantuie!”. Lasa-le sa plece - sa plece cu expirul, elibereaza-te de aceste temeri nefondate şi nesigurante care te-au oprit de la a fi în deplinatatea puterii tale.
Elibereaza-te de necesitatea de ,,a face pe plac” şi de ,,a fi aprobat” si simti cine esti cu adevărat - un luptator neinfricat al Luminii!
Pastrand mana dreapta pe Manipura, adu mana stanga pe Anahata, chiar deasupra sanilor tai - la verdele de smarald al iubirii necondiţionate, care radiaza din acest centru stralucitor din tine. Anahata este centrul armoniei din corpul tau - punctul de echilibru dintre spiritual si fizic.

Spune cu voce tare, "ma accept exact asa cum sunt eu acum!" .
Spunand aceasta veti simti cum Anahata se expansioneaza în întregul piept si in afara, in aura dvs. - o fina , stralucitoare, transformatoare energie care este centrata in piept. Aceasta este acceptarea de sine exact asa cum va aflati în acest moment, care permite Anahatei sa fie completa.

Blocajul dintre Manipura si Anahata este ca o membrana eterica, al carui omolog fizic este diafragma. A fost intretinut de constiinta de separare care a predominat in era Pestilor. Acum insa, cand am intrat in era Varsatorului`, cu o respiratie magica a energiei galben aurii din Regatul Angelic, blocajul dintre inima si plexul solar se dizolva. Se simt ingerii sufland energia lor galben aurie prin aceasta membrana pana cand aceasta dispare.
Ceea ce experimentati acum este sublimarea energiei galben aurii din Manipura pana in Anahata –energizand-o. 
Verdele stralucitor de smarald al Anahatei, energia iubirii neconditionate din ea este capabila sa radieze în jos acum, in Manipura, ea fiind acum imbogatita de adevarata energie si putere spirituala , care este iubirea.
Cu aceasta conectare este activata dorinta de a folosi iubirea ca forta motivanta pe calea ta spirituala.
Acum, mutati-va mana dreapta mai sus de Anahata pe locul de proiectie a lui Amun(sufletul).Constientizati acum Amun ca o energie fina si intensa de culoare roz, care este culoarea iubirii dinamice. Atingeti usor cu degetele acum locul de proiectie al lui Amun, spunand cu voce tare "Sufletul este trezit în mine acum!".

În timp ce mentineti mainile pe acesti doi centri constientizati cum se dizolva blocajul dintre Anahata si Amun, astfel încât Sinele(ATMAN) este trezit acum.Sinele este centrul iubirii neconditionate care vine din Constiinta Christica.Sinele este cel care a fost activat cu peste 2000 de ani in urma, odata cu venirea Maestrului Inaltat Iisus Hristos, iar acum este timpul celei de a doua veniri a energiei Christice - nu printr-un maestru spiritual ci prin Sinele nostru.
Lasati-vă mainile sa se odihnească in poala acum, si pastrati-va concentrarea pur şi simplu în Amun. Suntem cu totii unul - prin dizolvarea blocajelor, prin patrunderea în esenta noastra, prin capacitatea noastra de a ne iubi si accepta neconditionat, prin trezirea sufletului si renuntarea la a judeca pe ceilalti, astfel incat pacea si iubirea sa poata domni din nou pe aceasta planeta binecuvantata. 

Un comentariu:

  1. Buna,
    Doresc sa iti scriu si nu am gasit o adresa de mail. Ma poti contacta tu la adresa de pe "Universul meu"? Iti multumesc anticipat :)

    RăspundețiȘtergere